banner-winteroutfits

  • New arrivals winter

Shoptime!
Deze looks mag je zeker niet missen!

Pop Up LUv Oostende

LUV - Pop up Oostende

Tijdens de zomermaanden juli en augustus spoelen wij aan in Oostende! Met een kleurrijke, draagbare collectie vol leuke hebbedingestjes en accessoires. We bieden een mix van andere merkjes dan in Lauwe en kiezen ervoor hier met hoog zomer outfits uit te pakken die je meteen aan kunt doen. Luv bevindt zich naast het Casino op de Oosthelling, nummer 10.

Open van donderdag t.e.m. maandag 11:00 - 19:00. We luv to see you around! 

Bekijk Luv 

Three6five schoenen

FOR THE LOVE OF SHOES!

Wij kleden u graag van kop tot teen, daarom vind je bij ons een uitgebreid assortiment van schoenen. Sportief, gekleed, stoer, speels,.. We houden er van u een uitgebreide selectie van schoenen & merkjes aan te bieden. Naast de Belgische toppers March23, Three6Five & Fiamme shop je bij ons Lola Cruz, Dl Sport, Baci. In de winkel in Lauwe of lekker comfy online van op de zetel. 

Shop our shoes here!

Cane t shirt coco mio

We Want YOU

Ben jij een student(e) fotografie, ben je als model druk bezig een eigen portfolio aan te leggen of ben je een blogger die een originele samenwerking wil aangaan? Zoek je een leuke stageplaats of wil je ons team versterken in het weekend als jobstudent ? Contacteer ons, wij zijn dagelijks op zoek naar (nieuw/jong) talent. Info@docodoco.be , voeg een spontane motivatie toe & we'll keep in touch. 

Lees meer

1 jurk, de hele zomer lang

Zo'n zomerjurkjes zijn wel leuk, maar hoe kun je er nu maximaal plezier uithalen? Want laat ons eerlijk zijn, in België kunnen de zomermaanden erg koelig zijn. Wij tonen je graag hoe je de ANYWAY jurk toch het volledige seizoen dragen kan.