Docodoco

Een winkelbeleving door & voor vrouwen

Komend seizoen vieren we ons 15-jarig bestaan en dat brengt leuke, nieuwe uitdagingen met zich mee!

Bent u op zoek naar de perfecte outfit voor een avondje uit of naar een nieuw ‘hebbedingetje’ voor elke dag, dan ben je bij DOCODOCO aan het juiste adres ! Kom eens langs in onze winkels in Lauwe en ontdek onze nieuwste collecties. Vanaf nu gaan we voor een ‘TOTAL LOOK’ want naast de kledij, bieden wij nu ook de nieuwste schoenen en accessoires aan, aangepast aan onze kledingscollecties! Geraak je niet direct in onze winkels, geen paniek, vanaf nu kan je ook online een bestelling plaatsen via onze webshop! Dus go for it!

Wie persoonlijk advies op maat wenst kan bij onze huisstyliste terecht. U kunt hierover steeds info vragen in een van onze winkels of een kijkje nemen op de stylingpagina. Daarnaast is onze styliste ook regelmatig in de winkels aanwezig om klanten te helpen bij het uitkiezen van een nieuwe look. Via onze LOOKS op de website geven we u alvast wat inspiratie mee.

De jarenlange expertise en klantvriendelijkheid van onze verkoopsters zijn van onschatbare waarde voor uw garderobe. Wekelijks werken zij een nieuwe etalage uit, hiermee willen we inspelen op de laatste trends en trouwe klanten blijven verrassen met onze eindeloze combinatiemogelijkheden.

Via de fashionblog hopen wij u nog beter op de hoogte te kunnen houden van leuke acties, de nieuwste hebbedingen en de laatste trends.

We wensen u alvast veel shop & kijkplezier ;-)
Enjoy!

xoxo