1 jurk, de hele zomer lang

 

STYLING TIP

Hoe draag je de ANYWAY zomerjurk het volledige zomerseizoen?

 

anyway jurk dragen

 

Voorjaar

De jurk heeft lange mouwen dus je kan 'm nu al perfect aantrekken. Style hem met een witte sneaker, of een hoge stoerdere sneaker zoals de Fiamme sneaker. Zijn die benen nog iets te wit ? Haal dan nog even jouw lange laarzen uit. De jurk combineren met laarzen, geeft 'm extra veel power. 

De snake laarzen zijn een grote TREND voor volgend seizoen. Heb jij nu nog geen snake laarzen in huis? Geen probleem, met een bruin / camel of beige laarzen in daim kun hetzelfde effect bekomen. Super knap. 

 

Welk materiaal van laarzen? Leder en daim zijn beiden leuk. Enkel zul je met daim een nog iets zachter effect krijgen. Draag een lederen , daim of jeansjasje op om de look af te werken. Verschillende texturen , materialen verrijken jouw look. 

 

Zomer

Tijdens de zomermaanden kun je de jurk gemakkelijk stylen met sandaaltjes. Door sandalen in zachte, lichte kleuren te kiezen, zal je jouw benen optisch gaan verlengen. Beter dus geen donkerbruin / camel hier als je korte benen hebt. Ben je net heel erg groot? Dan kan het juist een leuk idee zijn. 

Deze platte sandaaltjes raden wij aan bij deze jurk: AURORA en ALAY

Geen zin om plat te lopen? Heb je bredere kuiten en wil je best wel wat groter en langer lijken? Dan is de ZIS sandaal met brede hak een goed idee voor jou. Door de brede hak zullen jouw kuiten meer in verhouding lijken. Heb je brede kuiten, dan draag je beter geen stiletto hakken, daardoor zullen ze enkel breder lijken. NIet leuk, toch? Leuk weetje: ons verkoopsteam heeft zelf de ZIS sandalen uitgekozen en zij lopen hier de volledige dag op in de winkel, ze zijn dus super comfortabel. 

 

Hoogzomer

De ANYWAY jurk is de perfecte jurk om boven jouw badpak of bikini te dragen. Na een dagje zonnebaden aan het strand trek je 'm snel weer aan, door de lange mouwen ben je ook 's avonds nog voldoende verwarmd om de dag af te ronden op een terrasje met een lekkere cocktail. 

anyway beach dress

Najaar

Hier kun je de jurk opnieuw gaan stylen zoals in het voorjaar maar dan met de nieuwe snake laarsjes TREND, die wij zullen aanbieden vanaf eind augustus in de winkel in Lauwe en online. We'll keep you posted op facebook en instagram ;) 

xoxo, 

Bo

  • Sharing is caring!