Shoptime!
Deze looks mag je zeker niet missen!

Docodoco Lauwe Team

Happy to help you!

We kijken uit naar je bezoekje tijdens de frisse herfstmaanden die er aan zitten te komen. Ons verkoopsteam, Mia en Alissia, helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste outfit die bij je past. Of je nu een outfit zoekt om door te dragen of voor een speciale gelegenheid, je kan voor beiden bij ons terecht. Volg onze instagram en facebookpagina's om dagelijks inspiratie te zien. Via een privéberichtje op instagram of facebook sta je in direct contact met de winkel want ook online staan we voor je klaar.

March23 schoenen

FOR THE LOVE OF SHOES!

Wij kleden u graag van kop tot teen, daarom vind je bij ons een uitgebreid assortiment van schoenen. Sportief, gekleed, stoer, speels,.. We houden er van u een uitgebreide selectie van schoenen & merkjes aan te bieden. Naast de Belgische toppers March23 en Three6Five shop je bij ons ook het Spaanse merkje Lola Cruz. In de winkel in Lauwe of lekker comfy online van op de zetel. 

Shop our shoes here!

Coco Mio Faux Fur

We Want YOU

Ben jij een student(e) fotografie, ben je als model druk bezig een eigen portfolio aan te leggen of ben je een blogger die een originele samenwerking wil aangaan? Zoek je een leuke stageplaats of wil je ons team versterken in het weekend als jobstudent ? Contacteer ons, wij zijn dagelijks op zoek naar (nieuw/jong) talent. Info@docodoco.be , voeg een spontane motivatie toe & we'll keep in touch. 

Lees meer

Nieuw Coster Copenhagen

Na een druk weekend van de klant, staan we vandaag opnieuw paraat om onze nieuwste leveringen klaar te stomen voor jullie. De main winter collectie van het Deense label Coster Copenhagen arriveerde zojuist in de winkel en we hebben reeds enkel combinaties die we jullie niet willen onthouden.